2022-2023

Sæson 2022/23 på Soljump

Den 11. sæson på Soljump er nu i gang og vi glæder os til året!

Vi startede endnu engang ud med Springcamp, hvor vi havde 2 dages spring i Solrød, 2 dages spring på Sorø Gymnastikefterskole og 1 dag med afsluttende opvisning for forældrene. 5 super hyggelige dage!

Vi havde første træning den 22. august, hvor vi også havde forældremøde med planerne for året.

Allerede den 30/9-1/10 havde vi første træningsweekend, hvor vi tog til Stevns Gymnastikefterskole og sprang. Det var en god tur med rigtigt mange nye spring.

Dagen efter (2/10) havde vi en workshop, hvor vi havde hyret TSA-Acro til at undervise os i akrobatik i nogle timer. En rigtig sjov og anderledes træning med gode idéer til opvisningerne.

Den 18. november drog vi mod Gunslevholm, hvor vi havde næste træningsweekend. Endnu en rigtig god weekend med nye spring og gode venskaber.

Den 3. december holdte vi for første gang 'Julesjov og nissehop' hvor 150 børn var tilmeldt. Der blev leget, sprunget, danset, spist vafler og købt gymnastikdragter i lange baner og det var en rigtig god dag.

Den 29. januar havde vi første opvisning i Vallensbæk. Opvisningen gik rigtigt godt og det var dejligt, at være i gang igen.

Den 5. marts havde vi intimopvisning oppe i Havdrup, hvor man lige kunne prøve opvisningerne af og se hinanden inden det for alvor går løs med forårsopvisningerne.

Ugen efter (12/3) var vi i Roskilde til opvisning, som igen var rigtig god. Vi blev overraskede, da DGI valgte at slukke musikken inden vi gik ud. De fortalte, at holdte var udtrukket til at lave opvarmning for Verdensholdet i Slagelse i september. Det glæder vi os alle til!

Den 19/3 stod vi for at holde Gymnasternes dag i samarbejde med GymDanmark. Det var en lang og god dag og vi klarede igen opvisningen godt!

Den 26/3 tog vi til Sorø Gymnastikefterskole til deres opvisning. Vi manglede en del gymnaster denne dag, men resten leverede som altid en flot opvisning.

Den 16. april var vi til Solkysten opvisning i Solrød, som Solrød Gymnastikforening holder i samarbejde med DGI. Det var en god dag med en masse god gymnastik og vi lavede igen en rigtig flot opvisning.

Den 30. april havde årets lokalopvisning, hvor mange hold fra Solrød Gymnastikforening deltog og var med til at slutte vintersæsonen godt af. Det var en rigtig god dag med rigtigt mange mennesker hele dagen og godt humør hos alle. Vi lavede endnu en rigtigt flot opvisning med enormt god stemning. Mange af os var mange gange på gulvet i løbet af dagen, da vi skulle på med alle holdene vi er trænere på.

Den 13. maj var vi til opvisning i Gadstrup, som blev afholdt af delingsførende. Det var en varm sommerdag, så efter opvisningen mødtes vi ovre i idrætscenteret og spillede rundbold. Efter det havde vi hyggetræning, hvor der blev sprunget, lavet dobbeltarbejde og hygget. Da vi var færdige med at træne tog vi alle på Café A og spiste aftensmad og derefter tog vi tilbage til idrætscenteret, hvor vi skulle "sove". Det var en overnatning uden tidspunkt hvor man skulle i seng. Så vi var omkring 15 der blev oppe hele natten. Der blev lavet mange ting i løbet af natten: Der blev spillet stikbold, høvdingebold og diverse andre boldspil. Der blev leget med vimpler, køller, reb, hulahopringe og meget mere. Det var en rigtig sjov aften og nat og så blev vi hentet tidligt søndag morgen, så vi kunne komme hjem og sove.

Så havde vi sidste opvisning med fuldt program den 3. juni, hvor vi tog til Roskilde og havde opvisning ved Roskilde Fjord. Virkelig hyggelig opvisning og godt leveret. Efterfølgende endte de fleste gymnaster og instruktører i fjorden, hvor vi badede inden vi sagde farvel.

Efter dette begyndte træningen til Italien, hvor vi skulle have 3 forskellige programmer på plads. Vi havde afrejseopvisning mandag den 26. juni, hvor vi viste 2 af programmerne. Vi holdte afrejseopvisningen på munkekærskolen og der var et stort fremmøde af tilskuere.

Den 2/7 drog vi mod Italien - læs mere om dette under fanen "Italien 2023"