2014-2015

Sæson 2014-2015 på Soljump

Vi afholdte prøvetræning og der kom mange dygtige gymnaster.


Vi begyndte at træne 2 gange om ugen, 1 gang i Solrød Idrætscenter og 1 gang i Havdrup. Her startede vi med opvarmning i gymnastiksalen på Havdrup skole og gik over i hallen efter en halv time.


Vi startede i august med at lave en opvisning i centeret til Fritid i Solrød. Vi sprang desværre ned af bakke og fik et par skader.


I september var vi på vores årlige tur til Gunslevholm, endnu engang en dejlig tur.


I oktober havde vi en pizza/dragtdag. Vi skulle selv sætte sten på dragterne og gymnasterne måtte selv vælge hvordan de skulle være. 

Der var mange flotte dragter.


I november var vi til opvisning til årets spillerfest, det var sjovt at vi var begyndt at blive inviteret ud til arrangementer i Solrød. De leverede en flot opvisning.


I slutningen af november havde vi en træning med 2 andre hold i foreningen. Det var en sjov og anderledes dag. 


I januar tog vi igen til Sorø, denne gang med en overnatning. Mange lærte mange nye spring. Weekenden efter havde vi lånt Havdrup hallen, vores program skulle på plads. 4 timers opvisning blev der øvet og vi nåede til målet, at få en flot opvisning. Den skulle vi så allerede vise i januar til Vallensbæk opvisningen. 


Vi skulle begynde at tjene nogle penge til vores første udenlandsk tur, som vi skulle afsted på i sæson 2014-15. Så vi begyndte i februar at samle sponsorgaver sammen, til en tombola. 


I marts var vi igen til opvisning i Roskilde, vores program var super godt og der blev taget godt imod det. Vi var nu i den store hal og der var mange publikum.


I april var vi både til Solkysten og Lokal opvisningen. Til begge opvisninger havde vi tombola, hvor gymnaster og forældre skiftedes til at stå der. Vi havde alle bagt muffins, som vi solgte. Kæmpe succes. 


Vi afholdte et loppemarked i Jersie Hallen, da vi skulle tjene nogle penge. Vi havde udsolgt af boder, men desværre kom der ikke så mange, da det var året første soldag.


Vi delte flyers ud for venstre og tjente lidt penge på det. Og i slutningen af maj holdt vi springcup, hvor hver gymnast skulle springe 10 minutter salto, 10 min kraft og 10 min vejrmøller. Pengene gik til ens egen rejse.


Da vi havde flere ting tilbage i tombolaen, fik vi i juni måned lov at stå i centeret med den, samtidig med vi passede en hoppeborg.

Status for sæsonen, trænerne er helt vilde. Flotte opvisninger holdet har leveret. Vi glæder os meget til næste sæson, hvor vi skal til Gran Canaria.


Trænerne for denne sæson var Karina, Pia og Mads

Billeder