Sæson 2021-2022

Sæson 2021-2022

Så startede den 5. sæson af Soljump mini.

 

Mange af os startede ud på springcampen, hvor vi havde 2 dages spring i Solrød, derefter 2 dages spring på Sorø Gymnastikefterskole og sidste dag i Solrød med spring og opvisning.

 

Vi havde 1. træning den 18. august, hvor vi også havde forældremøde. Her blev sæsonen gennemgået.

 

Den 28. august skulle vi have haft opvisning i Solrød centeret, men da det havde regnet hele natten, valgte vi at aflyse opvisningen.

 

Den 20. til 21. november var vi på Gunslevholm Idrætsefterskole, hvor vi sprang, hyggede og havde det sjovt. Det var 2 rigtig gode dage, hvor der blev kæmpet med springene.

 

Den sidste uges træning inden jul blev aflyst, for at holde smittetrykket nede over julen.

 

Den 7. januar fik vi desværre besked om, at vores første opvisning (i Vallensbæk) var aflyst. Vi holdte humøret oppe og krydsede fingre for vores andre opvisninger.

 

Den 16. januar havde vi ekstratræning med Soljump i havdrup, hvor vi sprang løs.

 

Den 29. til 30. januar var vi på Stevns Gymnastikefterskole, hvor der også blev sprunget løs og kæmpet med at få de sidste spring klar til opvisning.

 

Søndag den 6. marts kom dagen vi har ventet på i 2 år - vi havde endelig en indendørs opvisning. Det var en intimopvisning med Havdrup, hvor vi lavede fælles opvarmning og derefter kørte programmerne for hinanden og publikum.

 

Den 13. marts var vi til opvisning i Roskilde Kongrescenter og gymnasterne lavede en super flot opvisning.

 

Den 20. marts var vi til Gymnasternes dag i Solrød, hvor Soljump afholdte opvisning i samarbejde med GymDanmark. En super hyggelig dag.

 

Den 27. marts var vi på Sorø Gymnastikefterskole, hvor vi var til opvisning. En helt speciel oplevelse med et kanon godt publikum.

 

Den 3. april var vi til Solkysten opvisningen i Solrød, hvor at vi endnu engang lavede en god opvisning.

 

Den 30. april holdte SGF lokalopvisning og denne deltog vi selvfølgelig også i. Vi var på som det sidste hold og efterfølgende var der fællesdans for alle hold. Mega god dag og hyggelige stunder.

 

Den 15. juni havde vi sidste træning inden sommerferien, hvor vi fik sendt hinanden godt afsted.

 

Trænerne denne sæson var Signe, Alberte, Magnus, Laura, Sarah, Oscar, Pia og Emilie

Gallerier