Sæson 2017-2018

Sæson 2017-2018 på Soljump mini

Dette er vores aller første sæson på Soljump mini! Og det har virkelig været en fed sæson!

 

Vi startede træningen op den 16. august, hvor vi havde første træning med mange spændte gymnaster! Ugen efter havde vi forældremøde, hvor gymnasterne kom med deres forældre og hørte om regler og alle vores planer for sæsonen. Det blev taget godt i mod!

 

Den 28. oktober havde vi den første weekendtræning, som foregik i køge. Da det var første gang alle var i springcenter med holdet, fik vi reglerne af vide og derefter sprang vi løs. Nogle fede timer med mange nye spring!

 

Den 18-19. november havde vi vores første weekendtræning. Mange spændte gymnaster mødtes i idrætscenteret, hvor der blev sagt farvel og så gik turen mod Gunslevholm idrætsefterskole. Vi havde en kanon god weekend og gymnaster fik et meget bedre sammenhold af at være væk hjemmefra.

 

Den 14. Januar havde vi endnu en ekstratræning som denne gang var i Havdrup. Her fik gymnasterne sprunget meget og mange fede nye spring blev lavet.

 

Den 4. Februar havde vi endelig vores første opvisning i Vallensbæk. Nervøsiteten var stor, men dette kunne ikke ses inde på gulvet. Hold da helt op de lavede en flot opvisning!!

 

Den 11. Marts havde vi vores 2. opvisning som denne gang var i Roskilde. Endnu en super god præstation fra gymnasterne med gode spring og gode serier!

 

Den 18. Marts havde vi endnu en ekstratræning i Havdrup, hvor der igen blev sprunget igennem og hygget med hinanden.

 

Den 15. april havde vi endelig vores første opvisning i solrød. Dette  var solkyst-opvisning og alle gymnasterne var simpelthen så gode!

 

Den 6. maj havde vi vores elskede lokalopvisning! Det var simpelthen så hyggeligt og mange af gymnasterne var der hele dagen og heppede på de andre hold i foreningen. Vi leverede den bedste opvisning og der blev jublet igennem af publikummet. Det var den fedeste stemning!!

 

Fra den 25. maj til den 27. kom endelig tiden til vores tur over til århus hos flying superkids. Vi ankom fredag eftermiddag og legede en lille smule ude i solen. Så fik vi aftensmad og så hyggede vi ellers bare. Dagen efter stod på spring, spring og atter spring. Derudover havde vi efter frokost vandkamp med vandballoner. Derefter sprang vi videre. Den sidste dag sprang vi også bare indtil vi skulle hjem. Desværre brækkede Katrine armen, hvilket var en ærgerlig måde at afslutte en kanon fed weekend.

 

Den 2. Juni havde vi vores sidste opvisning, som var i Roskilde nede ved Roskilde fjord. Det var totalt godt vejr, så gymnasterne kogte i deres opvisningsdragter og brændte deres tæer på airtracken. Men dette lod dem ikke stoppe dem, så de leverede selvfølgelig også en kanon flot opvisning.

 

Emilies afskedsbesked:

Når… Så har vi haft sidste træning på Soljump mini i denne sæson. Jeg ville sige 1000 mange gange tak for en mega god sæson. Alle har kæmpet til det sidste og haft op- og nedture, som vi i sammenhold er kommet gennem. Alle har rykket sig sindssygt meget springmæssigt, hvilket siger lidt om deres kampgejst!

Da jeg startede dette hold for et år siden, havde jeg aldrig troet, at det ville blive så godt, som det har været i år. Jeg er så overrasket over den opbakning, vi har haft både af gymnaster og forældre!

Holdet har på bare et år skabt et mega fedt sammenhold, som tydeligt kan ses til træningerne - er der en der er lidt ked af det, bakker de hinanden op og det er så dejligt at se.

Fortsæt med den gode energi og det gode humør og så ses vi efter en velfortjent sommerferie!

HUSK at gymnasterne meget gerne må øve sig i at stå på hænder i ferien

Trænerne dette år: Mathilde, Frida, Amanda, Ditte (startede i løbet af sæsonen), Cecilie (Startede i slutningen af sæsonen), Pia og Emilie

Gallerier