2018-2019

Sæson 2018-2019 på Soljump mini

Så er den 7. sæson på Soljump gået i gang og vi glæder os til en spændende sæson!

 

Vi havde vores første træningsweekend den 21-22. september, hvor vi var på Stevns gymnastikefterskole. Her fik vi sprunget rigtigt meget og fik lært en masse nye spring!

 

I november havde vi igen træningsweekend, som denne gang var på Gunslevholm Idrætsefterskole. Endnu en kanon weekend hvor der igen blev sprunget en masse nye spring og øvet koncept.

 

Den 5. Januar havde vi en hyggetræning i Solrød. Her sprang vi indtil aftensmad, hvor vi tog på café A og spiste. Derefter gik vi op i mødelokalet, hvor vi pakkede vores sovegrej ud og derefter så vi film. Gymnaster hyggede sig med filmen og hyggede rundt med noget serie i hallen. Super god træning!

 

I februar havde vi vores første opvisning i Vallensbæk. Super god opvisning med en masse flotte spring og flotte serier!

 

I marts havde vi vores anden og tredje opvisning, som var i Roskilde og Gadstrup. Endnu nogle flot opvisning med massere klapsalver og flotte spring.

 

Den 31. marts havde vi en ekstratræning med Soljump mini. Super sjovt at prøve at få lidt sammenhold på tværs af holdene!

 

I april havde vi 3 opvisninger - Karlslunde, solkysten og lokalopvisningen. De leverede nogle super flotte opvisninger som altid og leverede et brag af et show!

 

Den 24. Juni havde vi springcup, hvor vi skulle springe en masse spring og tjene penge til vores næste tur. Rigtig mange spring blev sprunget og det hele gik godt!

 

Så sluttede sæsonen af og vi er et par meget stolte instruktører, der glæder sig til at se hvad holdet bringer med sig næste sæson!

Billeder