Sæson 2019-2020

Sæson 2019-2020 på Soljump mini

Denne sæson har været den underligste sæson vi nogensinde har prøvet. Grunden kommer vi ind på.

 

Vi startede som i de andre år med træning i midten af august, fordi vi skulle til opvisning oppe i Solrød centeret. Dette blev en super hyggelig dag med lækkert vejr og godt humør!

 

Derefter startede træningerne, hvor vi bød de nye velkommen.

 

Den 19. september fik vi besøg af Karen Marie Holst som er coach og er selv gymnastiktræner. Hun kom og holdt et oplæg om forskellige metoder der kan tages i brug, hvis man er blevet bange for et spring. Her fik vi en masse gode fif og gymnasterne fik en helt del at tænke over.

 

Den 6. oktober havde vi vores aller første weekend træning i denne sæson. Denne foregik i Gørlev idrætsefterskole, hvor vi kom efter Soljump. Det var mega fedt endelig at være i et springcenter igen og alle gymnasterne havde det sjovt og udviklede sig.

 

Den 16. november gik turen til gunslevholm idrætsefterskole, hvor vi havde vores første træningsweekend. Den første dag tog vi afsted kl. 16 fra Solrød og kl. 17 gik vi i gang med at springe. Kl. 19 var der aftensmad og derefter lærte vi vores indgangsserie. Da vi havde lært den, blev vi delt op i små grupper med nogle vi ikke taler så meget med og her fik vi forskellige opgaver som skulle løses. Dette var for eksempel at vi skulle skrive en sang og lave en dans. Alle disse ting skulle fremvises om aftenen foran hinanden og der var ingen tvivl om at alle fik sig mindst 1 godt grin. Dagen efter sprang vi hele dagen og hyggede os med hinanden!

 

Den 12. januar havde vi endelig igen en weekend træning og denne gang var det på Sorø gymnastikefterskole. Endnu en fed træning med mange nye spring og godt gå på mod.

 

Den 2. februar havde vi endelig vores første opvisning! Opvisningssæsonen er det fedeste på hele året og vi var maks klar. Det gik over alt forventning og vi leverede en super flot opvisning. Flere personer udefra hev fat i os og roste gymnasterne.

 

Den 8. marts skulle vi have været til opvisning i Roskilde, men da sundhedsmyndighederne meldte ud at arrangementer over 1.000 deltagere skulle aflyses blev denne opvisning aflyst.

 

Så skulle vi have været til Stevns gymnastikefterskole den 14. marts, men desværre lukkede Mette Frederiksen Danmark ned den 11. marts på grund af Covid-19 og derfor blev turen aflyst. Vi havde glædet os utroligt meget til turen, men det må blive i næste sæson.

 

På grund af Covid-19 fik vi også aflyst resten af sæsonens opvisninger, som skulle have været: I karlslunde, Solkysten, lokal opvisning, gymnastik ved fjorden og gymnastik på fælleden.

 

Vi kedede os alle sammen derhjemme, så derfor blev der lavet nogle små konkurrencer, hvor man sendte en video til Emilie og så blev der fundet en vinder. Det var dejligt endelig at lave lidt gymnastik igen - vi har savnet det. Disse konkurrencer blev det til: Håndstandskonkurrence (Vinder: Freya), Armbøjningskonkurrence (Vinder: Alfred), Plankekonkurrence (Vinder: Carla), Tudsekonkurrence (Vinder: Alfred) og så sluttede vi af med endnu en håndstandskonkurrence (Vindere: Julie og Julie).

 

Dog savner vi mest af alt at springe, så derfor tog Pia og Emilie en airtrack hjem i deres have og så kunne vi komme og spring i små hold. Her blev holdt afstand og vi havde et stort forbrug af håndsprit, hvilket man jo skal i disse tider. Vi havde første træning den 16. maj og det var så dejligt at springe igen, selvom det var på andre vilkår end normalt. Vi nåede at have 3 træninger i haven inden sommerferien og de var alle sammen super hyggelige.

 

Den 18. juni havde vi afslutning, hvor vi spiste cheeseburgere og hamburgere og derefter spillede vi lidt rundbold. God afslutning på en underlig sæson.

Trænerne dette år var: Marcus (Startede i november), Amanda, Mathilde, Josephine, Nanna, Pia og Emilie

Billeder